Poznati trgovački lanac povećao plaće

Poznati trgovački lanac povećao plaće

Od siječnja 2024. dm je povećao bruto plaće za više od 2.060 djelatnica i djelatnika za 9 posto, što je povećanje veće od stope inflacije, te će u subvencioniranje prehrane za djelatnike u prodavaonicama ove godine uložiti do 1.200 eura po djelatniku.

Naše kolegice i kolege svojim zalaganjem i predanošću omogućili su dm-u da i u protekloj poslovnoj godini ostvari iznimne rezultate te zadrži vodeću poziciju na tržištu i, što je još važnije, da zadrži povjerenje kupaca. Svjesni doprinosa koji svaki djelatnik ugrađuje u uspjeh naše tvrtke želimo im zahvaliti i pokazati da prepoznajemo ulogu svakoga od njih u uspjehu dm-a“, izjavila je Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa te prodajne regije u dm-u.

Kontinuirano ulaganje u zadovoljstvo svih djelatnika među najvažnijim je odrednicama poslovanja dm-a. Stoga je dm ove godine uvećao naknadu za svako novorođeno ili posvojeno dijete djelatnika koja sada iznosi 1.400 eura. dm kontinuirano pruža podršku djelatnicima u obiteljskom životu te jednom godišnje osigurava dar za djecu djelatnika do 15 godina u iznosu od 140 eura, a svim roditeljima prvašića osigurava slobodan i plaćeni dan na prvi dan škole.

Dva puta godišnje dm djelatnike nagrađuje stimulacijom u visini prosječne mjesečne bruto plaće svakog pojedinog djelatnika, a uz dobra primanja i radne uvjete, djelatnicima omogućuje dodatnu edukaciju, slobodan dan za volontiranje, ali i brojne druge benefite. Među njima su i dodatno zdravstveno osiguranje, jubilarne nagrade te rođendanske darovne kartice u iznosu od 79,63 eura. Uz subvencioniranu prehranu, dm svim djelatnicima osigurava i besplatno voće. Također, od ove godine dm je uvećao i satnicu za studente.

Danas dm posluje u 178 prodavaonica te je prva i jedina drogerija u Hrvatskoj s online shopom, a da građani prepoznaju dm-ov odnos prema djelatnicima potvrdilo je nezavisno istraživanje portala Moj posao prema kojem je dm četrnaestu godinu za redom proglašen najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj.

Foto: dm

Povezane vijesti

Ovi poznati lijekovi protiv gripe i prehlade mogu biti opasni za zdravlje

Ovi poznati lijekovi protiv gripe i prehlade mogu biti opasni za zdravlje

Zdravstveni radnici u Hrvatskoj dobili su pismo upozorenja o riziku od sindroma posteriorne reverzibilne encefalopatije i sindroma reverzibilne cerebralne vazokonstrikcije uz primjenu lijekova koji sadrže pseudoefedrin. Nositelji odobrenja za lijekove…
Netko mu je ukrao bicikl jer ga nije dobro vezao lancem

Netko mu je ukrao bicikl jer ga nije dobro vezao lancem

U ponedjeljak je nepoznati počinitelj iz čekaonice željezničke stanice u Čukovcu kod Ludbrega, otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog…
Preminuo poznati svećenik

Preminuo poznati svećenik

Vlč. Stjepan Markušić umirovljeni svećenik Varaždinske biskupije preminuo je u subotu okrijepljen svetim sakramentima u 73. godini života i 47. godini svećeništva, doznaje se u Varaždinskoj biskupiji. Sveta misa zadušnica…