Stop iglama!!! Postoji i prirodni botoks!!! Za 2.5 mg otrova potrebno je čak milijun uboda pčela!!!

Stop iglama!!! Postoji i prirodni botoks!!! Za 2.5 mg otrova potrebno je čak milijun uboda pčela!!!

Skupo, ali djelotvorno!!! I do 10 godina mlađi izgled!!!

Ima načina da izbjegnete radikalne poteze od kirurškog noža i injekcija. Za one koji nisu znali postoje kreme i maske koje u sebi sadrže organske alternative.

Nije tajna kako i neki pripadnici kraljevske obitelji uspješne rezultate na koži lica poput zategnutosti postižu redovitim korištenjem popularne maske s pčelinjim otrovom.

Fascinantno je to da pčelinji otrov sadrži preko 200 enzima, aminokiselina i peptida, a ova bogata svojstva prepoznala je naravno i kozmetička pa tako i farmaceutska industrija koja ga sve više koristi u svojim proizvodima.

Djelovanje na kožu u zdravstvenom smislu pokazalo se učinkovitim kod kožnih oboljenja ali i u liječenju karcinoma, no znatno veću popularnost stekao je kao moderni eliksir mladosti.

Kao što smo već naveli u naslovu za 2.5 mg otrova potrebno je čak milijun uboda pčela, a čuvan u običnoj kutiji ne gubi svojstva niti nakon 20 godina što je impresivno. I sami znate da je ljepota bolna pa tako i u ovom slučaju nije iznimka jer jačina djelovanja jednog uboda pčele izaziva bol, crvenilo i otečenost, stoga se izuzetno male količine, tek jedan posto otrova dovoljne za pripremu kreme od 50 ml.

Ovaj kremasti ‘otrov’ potiče proizvodnju kolagena i elastina, koji opuštanjem i stezanjem mišića reducira bore, trenutačno zateže kožu i pospješuje prokrvljenost lica.

Ipak cijena je za one malo dubljeg džepa, pa tako jedna bočica kreme od 30 ml košta otprilike 1.600 kuna. S obzirom za brojne učinkovitosti botoks kreme cijena i nije tako strašno visoka.

I za kraj kako upute. Krema se koristi dva puta dnevno po dvadeset minuta, a dobiveni rezultati su vidljivi već nakon samo par tjedana i to je ekvivalentno deset godina mlađem izgledu. Vrijedi probati zar ne?!

Povezane vijesti