Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Miroslava Ćire Blaževića

Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Miroslava Ćire Blaževića

Posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću, bit će u srijedu, 15. veljače, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Lijes će biti izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati.

Komemoracija za legendarnog izbornika “Vatrenih” bit će održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski istog dana u 10 sati. Zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju bit će omogućen samo osobama s pozivnicama, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Dodajmo i kako je u Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena knjiga žalosti za legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka.

Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti, mogu to u Informativno-multimedijskom centru učiniti od 10 do 18 sati svaki dan, osim nedjelje.

Povezane vijesti

Ispunjen posljednji uvjet: Kreće realizacija prve geotermalne elektrane na sjeveru Hrvatske

Ispunjen posljednji uvjet: Kreće realizacija prve geotermalne elektrane na sjeveru Hrvatske

Varaždinska županija, Općina Mali Bukovec i njihova tvrtka Bukotermal kreću s projektiranjem i ishođenjem dozvola za izgradnju prve geotermalne elektrane na sjeveru i druge u Hrvatskoj. Bukotermal je, naime, ostvario…
Umro je Ćiro Blažević

Umro je Ćiro Blažević

Umro je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Legendarni nogometni trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije preminuo je u 88. godini nakon duge borbe s rakom. Umro je jutros u bolnici…