Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Miroslava Ćire Blaževića

Poznati detalji posljednjeg ispraćaja Miroslava Ćire Blaževića

Posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću, bit će u srijedu, 15. veljače, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Lijes će biti izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati.

Komemoracija za legendarnog izbornika “Vatrenih” bit će održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski istog dana u 10 sati. Zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju bit će omogućen samo osobama s pozivnicama, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Dodajmo i kako je u Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena knjiga žalosti za legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka.

Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti, mogu to u Informativno-multimedijskom centru učiniti od 10 do 18 sati svaki dan, osim nedjelje.

Povezane vijesti

Umro je Ćiro Blažević

Umro je Ćiro Blažević

Umro je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Legendarni nogometni trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije preminuo je u 88. godini nakon duge borbe s rakom. Umro je jutros u bolnici…