Ovo su jasni znakovi da imate dobrog muža

Ovo su jasni znakovi da imate dobrog muža

Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. No u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovi znakovi jamče da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osjećate sigurno

U društvu dobrog supruga žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osjećaje u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje i dvojbe.

2. Snaži vaše samopouzdanje

Dobar suprug nikad se neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolirao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omalovažava, nego svojim ponašanjem snaži njezino samopouzdanje.

3. Daje vam vjetar u leđa

Dobar suprug nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njezinih potencijala. Bit će joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od snova. Naprotiv, bit će joj motivacija i nadahnuće.

4. Zna da trebate imati vremena samo za sebe

Dobar suprug zna da je kvalitetan brak vječni kompromis između dviju osoba koje trebaju odvojeno slobodno vrijeme samo za svoje interese. Štoviše, on vas potiče da odvojite vrijeme samo za sebe, družite se sa svojim društvom te samostalno i neometano i dalje razvijate svoje interese ili hobije.

5. Daje vam prostora da budete svoji

Ako ga zamolite za savjet, dat će vam svoje mišljenje. No nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao.

6. Uvijek ste mu na prvom mjestu

Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i dijeljenje teških trenutaka, piše Zadovoljna.hr

Povezane vijesti

Tribina “Prirodne katastrofe i kataklizme: znakovi propasti svijeta ili prilika za obraćenje”

Tribina “Prirodne katastrofe i kataklizme: znakovi propasti svijeta ili prilika za obraćenje”

Biskupijska knjižnica Varaždin i ove se godine pridružila obilježavanju Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige te je tim povodom organizirala tribinu na temu Prirodne katastrofe i kataklizme:…
Ovo su najmoćniji horoskopski znakovi

Ovo su najmoćniji horoskopski znakovi

Ako ste ikada sreli osobu koja vas je gotovo odmah osvojila, budite sigurni da niste sami. Postoje određeni horoskopski znakovi koji imaju urođenu sposobnost da zadive ljude oko sebe svojim…
Hladno vrijeme povećava rizik od srčanih bolesti: Ovo su znakovi koje ne smijete zanemariti

Hladno vrijeme povećava rizik od srčanih bolesti: Ovo su znakovi koje ne smijete zanemariti

Pad temperature tijekom zimskih mjeseci može izravno utjecati na srce i izazvati simptome srčanih bolesti, posebno tijekom fizičkih aktivnosti. Zašto se rizik povećava zimi? Kratki dani i hladne zimske temperature…