Ovaj WC papir ima najdužu rolu od čak 29 metara

Ovaj WC papir ima najdužu rolu od čak 29 metara

Da biste kupili wc papir, a da pritom ne želite biti prevareni, morate dobro otvoriti oči i s kalkulatorom u rukama računati što vam je najbolje i najisplativije.

Je li to deset rola troslojnog jedne marke, 16 rola dvoslojnog, veće pakiranje, manja ili veća gramatura, više ili manje listića? Nemoguće je ne pogriješiti.

Zbog toga je ekipa Večernjeg odlučila testirati upravo wc papir. Za početak, ustanovili su kako najdužu rolu od čak 28,6 metara ima DM-ov Sanft&Sicher toaletni papir.

Najskromnija je Violeta, koja u dužinu mjeri samo 11,4 metra. Floralys i Paloma dugi su po 28,4 metraPo težini čitave role, DM-ov Sanft&Sicher ima 140 grama po roli, K-Classic 115 g, Zewa 91 g, Paloma 88 g, a Violeta 57 grama.

S cjenovne strane, Sanft&Sicher, Floralys, K-Classic, Zewa, Paloma, Natur, Harmony i Perfex troslojni toaletni papir prodaju se po zaštićenoj cijeni od 2,99 eura za pakiranje s deset rola.

Uglavnom, top 5 toaletnih papira (od analizirane desetorke) čine redom Sanft&Sicher, Floralys, K-Classic, Zewa, Paloma. Od njih je jedino Paloma 0,4-gramska, ali to nadoknađuje brojem listića i ukupnom dužinom papira u roli, zaključuje Večernji.

Povezane vijesti

Ovaj se proizvod povlači iz prodaje. Ima sastojke koji nisu…

Ovaj se proizvod povlači iz prodaje. Ima sastojke koji nisu…

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda, Algavit Chlorella 120 cpr – Linea le erbe podrijetlom iz Italije, trgovačkog naziva Specchiasol srl, lot 48699 BBD 31/01/2025, lot 49789…
Ovaj prekršaj najviše čine pješaci u Varaždinu

Ovaj prekršaj najviše čine pješaci u Varaždinu

U srijedu su policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su operativnu akciju „Pješaci i biciklisti“ usmjerenu na nadzor poštivanja propisa od strane pješaka i biciklista te vozača motornih vozila koji…
SVODNIK U PELENAMA Podvodio Brazilke. Ima samo 19 godina

SVODNIK U PELENAMA Podvodio Brazilke. Ima samo 19 godina

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 19 – godišnjak te je ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela prostitucije. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 19-godišnjak…