Kako koristiti javne površine u Varaždinu

Kako koristiti javne površine u Varaždinu

Do 1. ožujka 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina.

Potrebno je izmijeniti Odluku o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina na način da se u istoj odredi visina naknade za korištenje javnih površina za političke stranke, političke inicijative, nezavisne liste te referendumske inicijative te za vrijeme izborne promidžbe.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/ pod rednim brojem 24.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 1. ožujka 2024. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr.

Povezane vijesti

Kako urediti povijesnu jezgru Varaždina?!

Kako urediti povijesnu jezgru Varaždina?!

Do 3. ožujka 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izradi V. izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja povijesne jezgre grada Varaždina. Razlog za donošenje je usklađivanje…
Kako je biti policajac

Kako je biti policajac

U Elektrostrojarskoj školi Varaždin jučer su službenici za prevenciju PU varaždinske u sklopu “Dana karijera” predstavili zanimanje policajac. Završnim razredima srednje škole koji su prisustvovali predstavila se oprema i tehnika…
HALMED: Nemojte koristiti ove lijekove

HALMED: Nemojte koristiti ove lijekove

Tvrtka Sandoz d.o.o., nositelj odobrenja za stavljanje u promet lijekova Dimtruzic 120 mg tvrde želučanootporne kapsule i Dimtruzic 240 mg tvrde želučanootporne kapsule, u suradnji s Agencijom za lijekove i…