BMW – om se zabio u kuću. Majka i dijete ozlijeđeni

BMW – om se zabio u kuću. Majka i dijete ozlijeđeni

Nevjerojatna nesreća dogodila se u Međimurju, a u kojoj su ozlijeđeni majka i dijete. Ovako je o tome izvijestila PU međimurska:

“Jučer su zaprimljene su prijave ozljeda Županijske bolnice Čakovec iz kojih je vidljivo da je u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 13. rujna ove godine u Novom Selu na Dravi, 24-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a dijete teške tjelesne ozljede opasne po život.

Spomenuta nesreća dogodila se u srijedu, 13. rujna oko 12:40 sati u Novom Selu na Dravi, na raskrižju Prvomajske ulice i Ulice dr. Vinka Žganca. Slovenski državljanin rođen 1996. godine upravljao je osobnim automobilom, slovenskih nacionalnih oznaka, kolnikom Ulice dr. Vinka Žganca te dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom, vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti. Uslijed opisane situacije automobilom je djelomično sišao izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u zid kuće.

U trenutku nesreće 26-godišnji vozač u automobilu je prevozio dijete koje nije bilo smješteno u posebnoj sigurnosnoj sjedalici.

Vozilom hitne medicinske pomoći 24-godišnja putnica iz osobnog automobila te dijete prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Protiv vozača, 26-godišnjeg slovenskog državljanina, zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, navodi međimurska policija u današnjem priopćenju.

Foto: PU međimurska

Povezane vijesti

U kući skrivao puške i prigušivače

U kući skrivao puške i prigušivače

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1971.) zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Okrivljenog 52-godišnjaka tereti se da…
Na nogostupu pregazio dijete i dobio 7 godina zatvora. Traži se više

Na nogostupu pregazio dijete i dobio 7 godina zatvora. Traži se više

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu najavljuje mogućnost podnošenja žalbe protiv presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je okrivljeni hrvatski državljanin (1978.) oglašen krivim zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće…
Uskoro dolazi novi BMW X3

Uskoro dolazi novi BMW X3

BMW priprema novu generaciju modela X3, a nekoliko prototipa je već uhvaćeno na testiranjima. Finalna izvedba bi lako mogla izgledati upravo poput ovog prijedloga. Svoj prijedlog ponudio je Sugar Design,…