Atraktivni stanovi čekaju vas u Hrašćici

Atraktivni stanovi čekaju vas u Hrašćici

Suvremen način života većinu nas veže uglavnom za veće gradove. No, danas je prisutan obrnut trend nego u prošlome stoljeću: obitelji sve češće sele van gradskih središta na selo ili u prigradska naselja u kojima je veća kvaliteta življenja.

Sjajna prilika pruža se za sve one koji žele živjeti samo 5 minuta do grada, a ipak su lišeni gradske vreve i prometnih gužvi. U Hraščici, samo 3 kilometara od središta Varaždina, naime, dovršava 12 stanova preko sustava APN – a, odnosno Poticane stanogradnje (POS).

Stanovi su neto površine od 110 kvadrata i svi su četverosobni. Svakome stanu pripada zasebna garaža i prostrano dvorište. Cijene su i više nego prihvatljive za današnje tržište nivogradnje – 1450 eura po metru četvornome. I svi koji se odluče za stan u Hrašćici, imat že mogućnost najma stana i to uz pravo prvokupa. Plaćene najmnine uračunat će se u konačnu cijenu stana.

Kako smo se i sami uvjerili u društvu revnog ravnatelja Gradskih stanova Varaždin, Romana Veršića, obavljaju se završni radova u unutrašnjosti zgrade. Postavlja se keramika i slijede soboslikarski radovi. U posljednoj fazi dolazi termo fasada i uređenje okoliša.

Predviđeno je da radovi budu gotovu u veljači 2024., no točan datum kad će stanovi biti spremni za useljenje ovisi o vremenskim uvjetima.

Svi zainteresirani za stanove, mogu se javiti u Javnu ustanovu Gradski stanovi u Ulicu Alojzija Stepinca u Varaždinu i najaviti svoj dolazak na 042 201 412.

Foto: Kodeks portal

Povezane vijesti

U veljači će biti dovršeno 12 novih POS – ovih stanova u Varaždinu

U veljači će biti dovršeno 12 novih POS – ovih stanova u Varaždinu

Do sredine veljače sljedeće godine trebalo bi biti dovršeno 12 novoh POS – ovih stanova u ulici Vjekoslava Cerovećkog u Hrašćici, najavio je danas na gradilištu zgrade ravnatelj Gradskih stanova…
Potpisan ugovor o izgradnji dječjeg vrtića u Hrašćici

Potpisan ugovor o izgradnji dječjeg vrtića u Hrašćici

U palači Patačić potpisan je  ugovor o javnoj nabavi radova za izgradnju dječjeg vrtića u Hrašćici, a temeljem provedenog postupka javne nabave s odabranim ponuditeljem tvrtkom KONTURA d.o.o. iz Varaždina.…
Cijene nekretnina u idućih deset godina će snažno rasti i za to postoji jako dobar razlog

Cijene nekretnina u idućih deset godina će snažno rasti i za to postoji jako dobar razlog

Očekuje se da će cijene nekretnina tijekom idućeg desetljeća rasti u prosjeku za devet posto godišnje, prema studiji ekonomskih stručnjaka vodećih njemačkih i švicarskih istraživačkih institucija objavljenoj ovog tjedna. “Povećanje…