Velika novost! WhatsApp uvodi novu funkciju

Velika novost! WhatsApp uvodi novu funkciju

Aplikacija WhatsApp uvela je mogućnost odgovaranja na poruke kratkim video snimkama.

Naime, korisnici WhatsAppa diljem svijeta, uz glasovnu poruku, mogu poslati i video poruku koja traje do do 60 sekundi, prenosi Fenix-magazin.

“Predstavljamo značajku koja će korisnicima omogućiti trenutno snimanje i dijeljenje video poruka u WhatsApp chatovima. Jednostavno je poput slanja kratke glasovne poruke”, napisao je izvršni direktor Meta Mark Zuckerberg na svom Facebook profilu.

Korisnici moraju ažurirati svoje WhatsApp aplikacije na pametnim telefonima, a potom mogu krenuti sa slanjem video poruka u nekoliko klikova.

Dovoljno je ući u chat s osobom kojoj želite poslati video, pritisnuti na ikonicu mikrofona kako bi se ona prebacila na ikonicu kamere i držati pritisnuto za snimanje videa. Zatim će se pojaviti izrez kamere u obliku kruga i korisnik može snimati.

Poslane video snimke će se odmah prikazati u chatu, ali bez zvuka, kako ne bi korisnike dovele u neugodnu situaciju. Tko želi zvuk, morat će pritisnuti na video snimku.

Iz WhatAppa napominju kako su video poruke zaštićene enkripcijom, kako bi bili sigurni da će ih vidjeti samo primatelji kojima ste ih poslali.

Povezane vijesti

Škvarić ostaje na važnoj funkciji

Škvarić ostaje na važnoj funkciji

U Domu kulture u Lepoglavi održana je izborna sjednica Skupštine Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad. Na sjednici je za predsjednika LAG-a ponovo izabran Marijan Škvarić, u sastav LAG-a Sjeverozapad učlanjena…
Dobre vijesti iz HZZO-a: Velika ušteda za dio građana

Dobre vijesti iz HZZO-a: Velika ušteda za dio građana

Konačno dobre vijesti stižu iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Od prošlog tjedna, proširuje se krug pacijenata oboljelih od dijabetesa koji su sada pravo na besplatne senzore za bezbolno mjerenje…
Novosti oko prešutnih prekoračenja. Banke više neće moći…

Novosti oko prešutnih prekoračenja. Banke više neće moći…

Banke u Europskoj uniji morat će informacije potrošačima učiniti jasnijima a prešutna prekoračenja po računima neće moći naplatiti odjednom i bez najave. Europski parlament je na plenarnoj sjednici u utorak…