Facebook i Instagram uvode pretplatu: Evo koliko će koštati

Facebook i Instagram uvode pretplatu: Evo koliko će koštati

Mark Zuckerberg, vlasnike Mete (Facebooka, Instagrama) objavio je u nedjelju da uvodi “Meta Verified”, pretplatu u iznosu od 11,99 dolara na mjesec radi potvrde računa na platformama dok ta velika društvena mreža prolazi kroz financijsku krizu.

“Meta Verified”, koji će ovaj tjedan biti najprije dostupan u Australiji i u Novom Zelandu, sličan je sustavu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je “izravan pristup korisničkoj službi”.

“Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga”, rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku.

Pretplatnici će na Facebooku i na Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost, rekao je glasnogovornik Mete.

Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija. Korisnici će plaćati 11,99 dolara na mjesec za Meta Verified na webu i 14,99 dolara na mjesec na iOS-u i Androidu.

Povezane vijesti

Evo koliko su danas poskupjele neke cigarete

Evo koliko su danas poskupjele neke cigarete

Novo poskupljenje cigareta na hrvatskom tržištu, četvrto u proteklih mjesec dana. Nakon Tvornice duhana Rovinj i kompanije Philip Morris Zagreb te tvrtke JT International Zagreb, poskupljenje je opet najavio TDR i tvrtka Veletabak. TDR i Veletabak prijavili su povećanje maloprodajnih…
Poskupljuju cigarete. Evo kad i kolike su nove cijene

Poskupljuju cigarete. Evo kad i kolike su nove cijene

Od sljedeće srijede pušače čeka novi skok cijena cigareta, već drugi u ovom mjesecu. Najnoviju promjenu cijenu prijavila je kompanija Philip Morris Zagreb i ovo se poskupljenje odnosi na njihove…
Za lepoglavske programe u kulturi preko 10 tisuća eura

Za lepoglavske programe u kulturi preko 10 tisuća eura

U sklopu Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi, Varaždinska županija dodijelila je preko 206 tisuća eura za 67 programa i projekata. Dio tih sredstava otišao je i u…