Udruga umirovljenika Veliki Bukovec održala redovnu godišnju skupštinu

Udruga umirovljenika Veliki Bukovec održala redovnu godišnju skupštinu

U prepunom Društvenom domu Veliki Bukovec održana je 26. po redu redovna godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Veliki Bukovec.

– I u ovoj godini nastavljamo provoditi niz aktivnosti s ciljem uključivanja umirovljenika u društveni i sportski život te njihovog povezivanja s ostalim osobama treće životne dobi, a uz to organizirati kontrole mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, kao i posjete našim bolesnim članovima – rekao je predsjednik Udruge Ljubomir Makar, koji je podnio izvješće o radu za 2023. godinu koje je jednoglasno prihvaćeno.

Zadovoljstvo je što danas mogu biti s vama, s jednom od najaktivnijih udruga na području Općine Veliki Bukovec, istaknula je zamjenica župana Silvija Zagorec.

– Djelujete više od 25 godina, a vaše aktivnosti potvrđuju da ste dobro organizirani te da kontinuirano provodite niz aktivnosti kako bi svojim članovima omogućili kvalitetniji i ispunjen život. U tome imate svesrdnu podršku Varaždinske županije, koja putem Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba financijski pomaže i rad vaše udruge. Time želimo reći koliko ste nam važni i koliko cijenimo vaše životno i radno iskustvo te doprinos cijelom društvu. Želim vam da i dalje budete što aktivniji, samostalniji i uključeni u sve sfere društvenog života – rekla je Silvija Zagorec.

Čestitke na radu i provedenim aktivnostima uputila je i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije, koja je prisutne izvijestila i o novostima vezanima uz osobe treće životne dobi.   

Povezane vijesti

Udruga vinogradara i voćara „Pinta” Novi Marof obilježila 25 godina rada i djelovanja

Udruga vinogradara i voćara „Pinta” Novi Marof obilježila 25 godina rada i djelovanja

Udruga vinograda i voćara „Pinta” Novi Marof ove godine slavi 25 godina rada i djelovanja Udruge. Tim povodom održana je svečana sjednica, kao i godišnja Izvještajna skupština Udruge. Predsjednica Udruge…
Varaždinci osvojili veliki bod protiv Hajduka

Varaždinci osvojili veliki bod protiv Hajduka

Pred prepunim stadionom “Anđelko Herjavec” na koji je stiglo više od 10 tisuća gledatelja, nogometaši Varaždina remizirali su sa Hajdukom. Iako su “bili” bili apsolutni favoriti u 24. kolu HNL…
Udruga Gmajna poziva na turnir

Udruga Gmajna poziva na turnir

Udruga za šport i rekreaciju Gmajna Čalinec i Općina Maruševec pozivaju vas ovog vikenda na turnir u stolnom nogometu i tenisu te elektronskom pikadu! Turnir će se održati u subotu,…