Stričak (HDZ) predstavio listu za 3. izbornu jedinicu

Stričak (HDZ) predstavio listu za 3. izbornu jedinicu

HDZ je na Starom gradu u Varaždinu predstavio svoju listu u 3. izbornoj jedinci za parlamentarne izbore koji će se održati 17. travnja. Predstavljanju koalicijske liste HDZ-HNS-HSLS-HSU-HDS prisustvovali su HDZ – ovi kandidati.

Predsjednik županijskog HDZ-a i prvi na listi Anđelko Stričak predstavio je izborni program apostrofirajući podršku Hrvatske stranke umirovljenika (HSU).

“Do kraja idućeg mandata prosječne plaće planiramo dići na 1600 a mirovine na 750 ura.. Do kraja sljedećeg mandata svako dijete s područja treće izborne jedinice imati če svoje mjesto u vrtiću. Uvest ćemo jednosmjensku nastavu u sve škole na području treće izborne jedinice. Započeli smo sa izgradnjom brzih cesta i obilaznica, nastavljamo sa izgradnjom aglomeracija, sve kako bi zaštitili jedan od najvrednijih resursa današnjice – vode. U idućih godinu dana Ivančicu, Strahinčicu, Ravnu goru i Maceljsko gorje proglasiti ćemo Parkom prirode.

Listu na kojoj su uz HDZ-ove kandidate i HNS – ovi Predrag Štromar (4.) i Robert Šplajt (8.). podržale su i Hrvatska demokršćanska stranka, Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska socijalno-liberalna stranka ispred kojih se na presici govorila Dragica Ratković gradonačelnica Varaždinskih Toplica.

“Podržavamo listu u trećoj izbornoj jedinici jer mislim da ovaj trend investicija i ulaganja trebamo nastaviti. Provjereno znate koliko je novaca došlo u Varaždinske Toplice za koje se borimo da postanu perjanica kontinentalnog turizma. Podršku dajemo i premijeru Andreju Plenkoviću za novi mandat”, rekla je Ratković.

Foto: Arhiv

Povezane vijesti

Župan Stričak otvorio 30. sportske susrete umirovljenika Varaždinske županije

Župan Stričak otvorio 30. sportske susrete umirovljenika Varaždinske županije

U Gradskoj sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu otvorene su 30. sportske igre umirovljenika Varaždinske županije pod pokroviteljstvom Varaždinske županije. Igre je u nazočnosti 560 sudionika otvorio župan Varaždinske županije Anđelko …
Milanović: HDZ je prazna tikva. Ovo su članovi moje buduće vlade…

Milanović: HDZ je prazna tikva. Ovo su članovi moje buduće vlade…

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi u posjetu Varaždinu. Dobro raspoloženog Milanovića dočekali su gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, zamjenik Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki. Prvi čovjek države…
Stričak postao počasni član DVD-a „1. hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“

Stričak postao počasni član DVD-a „1. hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“

DVD 1. hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu koji ove godine obilježava velikih i značajnih 160 godina svog djelovanja, održao je u prostorijama Vatrogasnog doma u Varaždinu svoju jubilarnu 160.…