Poznata marka čipsa povlači se s polica nakon smrti tinejdžera! Poručili: “Istaknuli smo…”

Poznata marka čipsa povlači se s polica nakon smrti tinejdžera! Poručili: “Istaknuli smo…”

Proizvođač pikantnih grickalica, Paqui, zatražio je od trgovaca diljem SAD-a da prestanu prodavati njihov čips nakon smrti 14-godišnjeg tinejdžera u Massachusettseu.

Harris Wolobah preminuo je 1. rujna tijekom sudjelovanja u viralnom One Chip Challengeu, nakon što je pojeo najzačinjeniji čips na svijetu.

Tijekom izazova osobe pokušavaju izdržati intenzivnu ljutinu bez da piju ili jedu što je duže moguće nakon konzumiranja vatrenog tortilja čipsa, prenosi Daily Mail.

Čips One Chip Challenge prodaje se za oko 10 dolara i dolazi zamotan u zapečaćenu vrećicu od folije koja je zatvorena u kartonsku kutiju u obliku lijesa. Paket upozorava da je čips napravljen za “osvetnički užitak intenzivne topline i boli”, da je namijenjen odraslima i treba ga držati izvan dohvata djece.

Paqui, podružnica The Hershey Company, rekla je u izjavi objavljenoj na svojoj web stranici da je ‘duboko ožalošćena smrću’ Wolobaha.

U objavi na Instagramu izrazili su tugu zbog smrti tinejdžera i naveli povećanje broja njegovih vršnjaka koji zanemaruju upozorenja te poručili: “Istaknuli smo i ponavljamo da je prozvod namijenjen odraslima”.

Skladno tome su donijeli odluku da uklone proizvod s polica trgovina. Također, ponudili su povrat novca za sve prodane pakete čipsa.

Povezane vijesti

100. obljetnica smrti Vatroslava Jagića

100. obljetnica smrti Vatroslava Jagića

U petak s početkom u 12 sati u Starom gradu otvara se izložba koju Gradski muzej Varaždin priređuje u povodu 100. obljetnice smrti uglednog jezikoslovca Vatroslava Jagića. Vatroslav Jagić najvažniji…
Održana svečana promocija marke s motivom HNK u Varaždinu

Održana svečana promocija marke s motivom HNK u Varaždinu

U HNK u Varaždinu se održala svečana promocija poštanske marke koju povodom proslave 150. obljetnice otvorenja zgrade varaždinskog kazališta izdaje Hrvatska pošta. Promociji su prisustvovali intendantica HNK u Varaždinu Senka…
Iz trgovina se povlači ovo sezamovo ulje

Iz trgovina se povlači ovo sezamovo ulje

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sezamovo ulje Yi Yuan 100% Pure Black Sesame Oil, 150ml, najbolje upotrijebiti do 20.02.2026, podrijetlom iz Singapura, zbog utvrđene povišene količine aromatskih…