LIJEPA PRIČA: Policajac Sandi porodio trudnicu

LIJEPA PRIČA: Policajac Sandi porodio trudnicu

Jučer, u jutarnjim satima policijski službenici u sastavu vođe ophodnje, policijske službenice i policijske vježbenice, izlaskom na teren nisu ni slutili da će im ova smjena biti jedna od ljepših priča koje je Policijska uprava zagrebačka imala, otkrivaju danas u PU zagrebačkoj.
 
Naime, prilikom redovne patrole na potezu od Savskog mosta prema Centru vidjeli su čovjeka koji im je mahao, dajući do znanja da mu je potrebna pomoć. Stali su i doznali da se njegova susjeda porađa. Sastav auto ophodnje nije oklijevao nego su odmah došli na adresu, ušli u dvorište kuće i zatekli mlade buduće roditelje, odnosno majku na pragu u vidljivo jakim trudovima.
 
„U kojem ste mjesecu trudnoće“ pitao je policijski službenik Sandi, na što je mu je majka odgovorila „ 35 tjednu“. Porod je krenuo i nije bilo vremena za čekanje. U jakome trudu, pomogao joj je ući u stan, polegli su je i u trećem trudu u ruke policijskog službenika Sandija smjestila se mala djevojčica, kojoj je policijski službenik uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zajedno sa svima zbog plača koji su svi iščekivali.
 
Do dolaska hitne medicinske pomoći, najljepši poklon roditelja i čudo tog dana za policijske službenike, sigurno se smjestila u naručju policijskog službenika. Kao što je uvijek bitan timski rad, tako je i u ovom slučaju on bio presudan. Policijske službenice su bile prava podrška u pravo vrijeme majci, pružajući i svu potrebnu pomoć kolegi.
 
“Ovaj događaj pokazuje svu plemenitost policijskog posla te ovim putem i Policijska uprava zagrebačka čestita sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti upisana u ljepšu stranicu Policijske uprave zagrebačke”, zaključuju u zagrebačkoj policiji.

Ilustracija

Povezane vijesti

Kako je biti policajac

Kako je biti policajac

U Elektrostrojarskoj školi Varaždin jučer su službenici za prevenciju PU varaždinske u sklopu “Dana karijera” predstavili zanimanje policajac. Završnim razredima srednje škole koji su prisustvovali predstavila se oprema i tehnika…
Dan karijera: Budi policajac!

Dan karijera: Budi policajac!

U dvorani Srednje Graditeljske prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, policijski službenici za prevenciju Policijske uprave varaždinske su na „Danu karijera„ predstavili zanimanje policajac/policajka.   Tom prilikom su 110 učenika završnih…
Lijepa glumica otkriva čari Dubaija

Lijepa glumica otkriva čari Dubaija

Atrakrivna glumica i uspješna redateljica i voditeljica Arija Rizvić božićne i novogodišnje praznike provodi u Dubaiju. U društvu je svojeg dečka, RTL – ova sportskog novinara Marka Vargeka. Arija, koja…