Utrka rekreativaca 8. i 9. lipnja u Zelendvoru

Utrka rekreativaca 8. i 9. lipnja u Zelendvoru

Uoči ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine Petrijanec i blagdana Svetog Petra i Pavla 29. lipnja, ova će Općina, u suradnji s Atletskim klubom Sloboda iz Varaždina, u dane središnjega lipanjskog vikenda u Zelendvoru upriličiti 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom.

Zainteresirani ljubitelji rekreativnog trčanja pozivaju se već sada da prijavu sudjelovanja u Utrci obave online na portalu stotinka.hr:

https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Startnina od 15€ do 20€ može se uplatiti na Žiro račun broj: 23600000-110174134 ZABA, odnosno IBAN HR 8423600001101741348 – Atletski klub Sloboda, Ognjena Price 34, Varaždin, a start prve utrke od 1,5km predviđen je u subotu 08. lipnja u 12:00 sati ispred Restorana Zelendvor.

U subotu 08. lipnja 2024.g. predviđena je utrka za rekreativce ali i za roditelje vrtićaraca i škole dužine staze kilometar i pol tako, dok su trkački zahtjevnije utrke duljine staze od 2.5km, 5 km i 10 kilometara  predviđene u nedjelju 09. lipnja 2024.g.

Startni paket uključuje startni broj, čip, elektronsko mjerenje vremena, bočicu vode, unikatnu finišersku medalju, pratnju vozila hitne pomoći i obrok nakon utrke. Vremenski limit za završiti utrku je 90 minuta pa organizator poziva sve ljude dobre volje, i one kojima trčanje nije primaran sport, da se priključe ovoj humanitarnoj utrci. Za troje prvoplasiranih u apsolutnoj ženskoj i apsolutnoj muškoj konkurenciji osigurane su simbolične nagrade, a proglašenje je predviđeno u nedjelju oko 19:00 sati.

Obzirom da je Utrka humanitarnog karaktera, rezultat i plasman neće biti u prvom planu a dio prihoda od uplaćenih startnina namijenjen je Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije koja djeluje od 2009. godine te broji 130 članova. Udruga okuplja subjekte rane intervencije i članove njihovih obitelji, a namijenjena je pomoći djeci s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima, njihovim roditeljima i obitelji, ali i odgojiteljima i učiteljima te svima koji trebaju stručnu podršku. Njihovi su članovi i polaznici terapija djeca s autizmom, PSA, ADHD-om, teškoćama u učenju, artikulacijskim teškoćama, sindromom Down, motoričkim oštećenjima, i teškoćama senzorne integracije. Udruga organizira savjetovanja, procjenu i dijagnostiku te provodi individualne ili grupne edukacijsko rehabilitacijske i logopedske tretmane.

Novost ovogodišnje utrke je nagrada za najmlađeg i najstarije trkača.

Prijave za utrke pojedinačno:

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 1,5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 2,5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 5 km :: Stotinka Timing

Utrka :: 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru 10 km :: Stotinka Timing

Povezane vijesti

U Novom Marofu održat će se 20. Olimpijada dječjih vrtića. Doznajemo kad

U Novom Marofu održat će se 20. Olimpijada dječjih vrtića. Doznajemo kad

Zajednica športskih udruga Novi Marof u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof i ove godine organizira 20. po redu Olimpijadu dječjih vrtića. Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se…
Štromar: I dalje ću biti posvećen interesima i potrebama Sjevera

Štromar: I dalje ću biti posvećen interesima i potrebama Sjevera

Predrag Štromar nastavlja zastupati građansku, civiliziranu i umjerenu politiku, priopćili su iz HNS – a. Konstituiranjem 11. saziva Hrvatskog sabora i polaganjem prisege, saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar započeo je…
Od ponedjeljka se u Ivancu zatvara vrlo važna cesta

Od ponedjeljka se u Ivancu zatvara vrlo važna cesta

Ivkom vode Ivanec d.o.o. obavještavaju građane da će zbog izvođenja radova na projektu Aglomeracije od ponedjeljka, 20. svibnja, za promet biti zatvorena županijska cesta ŽC 2085  od semafora u Ivancu…