Vlasnik benzinske: Prodat ćemo sav kruh do kraja dana

Vlasnik benzinske: Prodat ćemo sav kruh do kraja dana

Vlasnik Kero – benzove benzinske u Donjem Knegincu, , u kojoj je nedjeljom moguće kupiti kruh, ispričao je za N1 kako su svježi kruh uvrstili u svoju ponudu zbog potražnje.

“Pita me kupac imamo li kruh jer je zaboravio kupiti. Kažem mu da nemam, ali ćemo nabaviti”, rekao je vlasnik benzinske Marko Keretić za N1 koji ima uspostavljenu suradnju s pekarom Klas.

“Ovo je sad samo testno, da vidimo hoće li ići jer ako nešto ne prodamo, moramo baciti. Naručili smo tek 30-ak komada kruha. Zasad je polovica prodana, a do kraja dana će vjerojatno sve otići”, kazao je Keretić i dodao da će vjerojatno kruh prodavati i dalje.

Po pitanju eventualnog proširenja asortimana, vlasnik kaže da su samo uveli kruh i mlijeko. “Nemamo baš mjesta i pitanje je hoće li ljudi prihvatiti da takve stvari kupuju na benzinskoj postaji”, kaže.

Keretić govori da je cijena bijelog kruha na njegovoj benzinskoj 1.80 eura, a da cijena tamnog kruha iznosi 2.50 eura. “Nešto malo više nego u pekari, ali ništa specijalno”, komentirao je za N1.

Foto: Facebook

Povezane vijesti

Biskup Radoš primio zanimljivo društvo

Biskup Radoš primio zanimljivo društvo

Vež tradicionalno održan je susret izaslanstava rukovodstva Zrinske garde Čakovec, Ogranka Matice hrvatske u Čakovcu i Zmajskog stola Čakovec Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“ s varaždinskim biskupom mons. Božom Radošem i…
VRUĆA PONUDA Za ovu kovanicu od 2 eura vlasnik traži 99.000 eura!

VRUĆA PONUDA Za ovu kovanicu od 2 eura vlasnik traži 99.000 eura!

Njemački mediji pišu kako je trgovac iz Donje Saske objavio oglas koji izaziva pomutnju na internetu. Riječ je o “vrlo rijetkom” novčiću od dva eura za kojeg vlasnik traži 99.000…
Oružana pljačka benzinske u Pušćinama

Oružana pljačka benzinske u Pušćinama

Jučer nešto prije 20 sati u Pušćinama na benzinskoj postaji nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem od 41-godišnjeg zaposlenika zatražio je novac. Nakon što mu je zaposlenik predao novac, razbojnik…