POVOLJNIJE Mladi, kupite gradilište u Varaždinu

POVOLJNIJE Mladi, kupite gradilište u Varaždinu

Grad Varaždin je u svrhu poticanja demografske obnove, urbane regeneracije, smanjivanja iseljavanja i pomoći mladim obiteljima objavio Javni natječaj za prodaju pod povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu.

Javni natječaj sa svim potrebnim uputama objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina na poveznici https://varazdin.hr/natjecaji/javni-natjecaj-prodaju-pod-povoljnijim-uvjetima-gradevinskog-zemljista-varazdinskoj-ulici-gornjem-ku-11323/.

Na natječaj se mogu javiti samo mlade osobe do 40 godina starosti, odnosno mlade obitelji koje po povoljnijim uvjetima mogu kupiti građevinsko zemljište za izgradnju isključivo obiteljske kuće.

Zainteresirani ponuditelji su dužni zahtjev za sudjelovanje na javnom natječaju poslati preporučeno ili osobno na adresu Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, Varaždin, s naznakom „ZAHTJEV ZA NATJEČAJ ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA POD POVOLJNIJIM UVJETIMA – NE OTVARAJ“.

Rok za podnošenja prijava je četvrtak, 25. srpnja 2024. godine do 12 sati. Dodatne informacije dostupne su na broj telefona: 042/201-439.

Foto: Kodeks portal

Povezane vijesti

Prosječna neto plaća u Hrvatskoj značajno porasla. DZS objavio koliko

Prosječna neto plaća u Hrvatskoj značajno porasla. DZS objavio koliko

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama u Hrvatskoj za svibanj ove godine iznosila je 1.324 eura, što je u odnosu na isti mjesec lani nominalno više…
Zatvaranje ceste u Remetincu

Zatvaranje ceste u Remetincu

Za vrijeme održavanja 29. Memorijalnog malonogometnog turnira „Darko Puškadija i Zvonimir Pavlić“, u  subotu, 20. srpnja od 15 do 24 sata te u nedjelju, 21. srpnja od 12 do 24…
Mladi dečko (15) za volanom izazvao kaos na cesti

Mladi dečko (15) za volanom izazvao kaos na cesti

Djećak star samo 15 godina uzeo je uprvljač u ruke i provozao se. To je napravio jučer u 17,20 sati u Ivanečkoj Željeznici. No, sve je ubrzo ošlo po krivu…