Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Varaždina

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Varaždina

“Drage Varaždinke i Varaždinci, dragi sugrađani i sugrađanke

u ime djelatnika gradske uprave Grada Varaždina i u svoje osobno ime želim vam da predstojeće božićne i novogodišnje blagdane dočekate u miru i obiteljskoj sreći kao što to dolikuje tradiciji naših krajeva.

Blagdani su također vrijeme kada iskazujemo ljubav prema bližnjima i solidarnost prema slabijima. Pozivam vas da se posvetimo i iskreno otvorimo jedni drugima te ohrabreni u zajedništvu proslavimo Božić i  dočekamo Novu godinu.

Želim da ideja zajedništva, suradnje i rada za opće dobro svih građana bude ideja vodilja svih  koji sudjeluju u javnom životu našeg grada. Za to imamo dobre pretpostavke. Gradsko vijeće izglasalo je rekordan proračun kojim ćemo zadovoljiti potrebe širokog kruga ljudi. Stvorili smo preduvjete da u novoj godini krećemo s rješavanjem najvećeg rugla našeg grada, bala u Brezju što će pokrenuti val novih investicija a time i radnih mjesta. Nakon godina pandemije i recesije, u novoj 2024. godini očekujemo puno pozitivnih promjena.

Vodit ćemo brigu o svima, Grad Varaždin je lider u mnogim područjima u Hrvatskoj a tu poziciju održat ćemo i u nadolazećoj godini. Obrazovanje, kultura, sport, socijalna skrb te komunalno uređenje grada samo su neka područja u kojima s pravom očekujemo   rast i napredak. Dragi sugrađani, vrijeme blagdana je vrijeme kada s puno optimizma, dobrih želja i pozitivnih porukama želimo vama i vašim obiteljima pružiti nadu da nas očekuju bolji dani, dani kada ćemo u našem voljenom Varaždinu imati uvjete za dostojan život svakog našeg sugrađana.

Budimo otvoreni jedni prema drugima, imajmo strpljena i snage opraštanja. Naš voljeni Varaždin neka nam bude na prvom mjestu, a imajmo na brizi svakog pojedinog sugrađana, našeg susjeda, prijatelja, rođaka, suradnika ili poznanika. Naprosto, budimo ljudi u punom smislu riječi, imajmo razumijevanja i radimo zajedno u cilju općeg dobra.

Drage Varaždinke i Varaždinci,  želim vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2024. godinu”, napisao je u božićnoj i novogodišnjoj čestitiki gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.

Povezane vijesti

Gradonačelnik Škvarić upozorio HBOR na veliki problem s kojim se susreću (grado)načelnici

Gradonačelnik Škvarić upozorio HBOR na veliki problem s kojim se susreću (grado)načelnici

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić sudjelovao je na radionici Hrvatske banke za obnovu i razvoj, održane u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu o čemu smo ranije pisali ovaj tjedan.…
Gradonačelnik Jenkač ugostio veleposlanika Izraela Garyja Korena

Gradonačelnik Jenkač ugostio veleposlanika Izraela Garyja Korena

U Kulturnom centru „Ivan Rabuzin” gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač ugostio je u četvrtak veleposlanika Izraela Nj. E. Garyja Korena. Nakon održanog sastanka, gradonačelnik Jenkač otkrio je teme o…
Gradonačelnik Bosilj čestitao Božić sugrađanima koji ga slave po julijanskom kalendaru

Gradonačelnik Bosilj čestitao Božić sugrađanima koji ga slave po julijanskom kalendaru

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj je sugrađanima koji slave Božić po julijanskom kalendaru uputio čestitke. Čestitka je upućena na adresu Ruže Jalovac, predsjednice Vijeća srpske nacionalne manjine u…