Reformisti: “Habijan poslušno izvršava naloge političkog mrtvaca…”

Reformisti: “Habijan poslušno izvršava naloge političkog mrtvaca…”

U medijski “obračun” SDP – a i HDZ – a, uključili su se i Reformisti. On su po dobrom starom običaju “opleli” po županu Anđelku Stričaku. Evo što su napisali:

Već na samom početku kampanje za izbore novog Gradskog vijeća Varaždina maske su pale.

Jasno se razotkriva čovjek koji je direktno i osobno odgovoran za izbore i sve štete koje će građani Varaždina otrpjeti kao posljedicu.

Javlja se redovni gost crnih kronika, osoba koja ima povijest nasilničkog ponašanja, a u javnosti se ponovno besramno pojavljuje i kao ponosni pripadnik osuđene kriminalne organizacije i proziva druge ljude spominjući čast i poštenje.

Osoba koja sa razinom i kulturom grada kakav je Varaždinkao ni formalno sa samim izborima nema ništa, očito o svemu odlučuje, a Habijan kao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a poslušno klima i izvršuje.

Nakon što usprkos svim pokušajima nije uspio, ni prijetnjama, razbiti suradnju SDP-a i Reformista na pozicijama gradonačelnika i vođenja Gradskog vijeća našao sepred izborima za koje je potpuno svjestan da će ih izgubiti i time samo dodatno potvrditi svoju budućnost političkog mrtvaca.

Što se tiče se cviljenja pred opozicijom kako bi prošao budžet ili rebalans budžeta podsjećamo Stričaka na cviljenje pred SDP-om da izglasaju njegov rebalans kad su neki od vijećnika iz njegove većine završili u zatvoru ili “zaboravili “doći na glasanje.

Kod Reformista naravno nije ni pokušao cviliti jer naš stav o njemu i HDZ-u koji on vodi je poznat, kao i svijest o šteti koju nanosi svojom” nestvarnom “ nesposobnošću i vrlo stvarnim primitivizmom.

Sigurni smo da će građani Varaždina svojim glasovima osigurati snažnu podršku suradnji SDP-a i Reformista jer smo svi potpuno svjesni činjenice da glasanje za bilo koga drugog vodi u daljnje opstrukcije i onemogućavanje grada u realizaciji projekata i dobivanju i europskog i proračunskog novca.

Foto: NS Reformisti

Povezane vijesti

Antolić Vupora (SDP): HDZ je sa svojim aferama ugušio javni prostor

Antolić Vupora (SDP): HDZ je sa svojim aferama ugušio javni prostor

Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije, na čelu sa njegovom predsjednicom Barbarom Antolić Vuporom, u subotu je organiziralo obilazak više jedinica lokalnih samouprava. Zastupnik u Europskom parlamentu Fred Matić i SDP-ova…
Antolić Vupora (SDP): Glas za HNS je glas za HDZ

Antolić Vupora (SDP): Glas za HNS je glas za HDZ

U današnjoj emisiji na eVaraždinu gostovala je saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP – a Varaždinske županije. “Bez dlake na jeziku”, Antolić Vupora je govorila o svim aktualnim temama.…
SDP: Sjever ne zboravlja. Dosta je!

SDP: Sjever ne zboravlja. Dosta je!

Pod nazivom “Dosta je! Odmah na izbore” danas je na Markovom trgu održan prosvjed koji je organizirao SDP zajedno sa lijevo – liberalnim strankama. Jasno smo tražili zaustavljanje korupcije, kriminala,…