Ogroman šok! Maloljetna djevojka preminula nakon prometne nesreće

Ogroman šok! Maloljetna djevojka preminula nakon prometne nesreće

Nema gore kada se umire obrnutim redoslijedom. Svake godine na stotine mladih života oduzmu prometne nesreće. Policija nam donosi detalje ovog slučaja.

U petak, 9. prosinca oko 19.10 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu,dogodila se prometna nesreća od posljedica koje je naknadno preminula 15-godišnja djevojka.


Muškarac starosti 52 godine upravljao je taxi vozilom lijevim prometnim trakom zapadnog kolničkog traka ulice Zrinskih i Frankopana iz smjera Vidovskog trga u smjeru ulice Miroslava Krleže. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio ispred istog kako bi propustio pješake koji su prelazili kolnik preko istog.


Zbog toga je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na dvije pješakinje starosti 15 i 43 godine. Pješakinje su uslijed udara pale na kolnik te su ozlijeđene. Obje su prevezene u Opću bolnicu Varaždin, gdje je 15-godišnjakinja od posljedica zadobivenih ozljeda, preminula u subotu, 10. prosinca u 11.30 sati.


Vozač je uhićen te će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane vijesti

VOZITE OPREZNO Policija za vikend sprema veliku akciju

VOZITE OPREZNO Policija za vikend sprema veliku akciju

Policijski službenici PU varaždinske i ovog će vikenda na svim cestama na području Varaždinske županije nadzirati promet svih sudionika u prometu.Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja…
Policija za četvrtak najavila posebnu akciju

Policija za četvrtak najavila posebnu akciju

U četvrtak od 8 do 14 sati, policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će operativnu akciju „Nadzor teretnih automobila i autobusa“. Najavljeno je to danas iz varaždinske PU.
Policija mu oduzela auto. Ima više razloga za to

Policija mu oduzela auto. Ima više razloga za to

U ponedjeljak u 22 sata u Kolodvorskoj ulici u Gornjem Knegincu, varaždinska je policija zaustavila je auto kojim je upravljao 34 – godišnjak- Kako je utvrđeno, isti je vozilom upravljao…