Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši

Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši

Nakon godišnje skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa, održana je dodjela priznanja za najbolje sportaše, ekipe i trenera.

Tako je za postignute rezultate u protekloj godini, za najboljeg sportaša proglašen Lovro Černi, član Grebengradskih streličara. Najuspješnija ekipa je ekipa Grebengradskih streličara (Černi, Gradiščak, Krizmanić) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu, a njihov trener Zoran Marenčić proglašen je najuspješnijim trenerom.

Posebno priznanje za uspjehe u sportu u prošloj godini dodijeljeno je Josipu Meštriću iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatnu plaketu istaknutih sportaša i sportskih djelatnika za predan rad dulje od 25 godina, uručena je Dragutinu Đakmancu i Vladimiru Vugeru.

Priznanje za životno djelo otišlo je u ruke dugogodišnjeg predsjednika i člana ŠRD Marof Slavka Maistera za predan rad u sportu više od 40 godina.

Nagrade je laureatima dodijelio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Mi kao Grad podupiremo sve vrste sportova i njihove natjecatelje, a to je i vidljivo i povećanim izdvajanjem sredstava za Zajednicu sportskih udruga Grada Novog Marofa. Na taj se način omogućuje klubovima i pojedincima da postižu dobre rezultate i razvijaju svoje sposobnosti. Ova dodjela dokaz je da za vrhunski sport i i izvanredne rezultate u Novom Marofu nema straha – poručio je Jenkač dodavši kako će Grad uvijek voditi brigu da sportaši imaju najbolje moguće uvjete za treniranje.

Povezane vijesti

Najbolji školski pjevački zborovi iz Hrvatske natječu se na 67. Glazbenim svečanostima

Najbolji školski pjevački zborovi iz Hrvatske natječu se na 67. Glazbenim svečanostima

Najbolji pjevački zborovi osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske okupili su se u Varaždinu, na 67. Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži, koje su svečano otvorene danas u HNK u Varaždinu.…
Najbolji hrvatski mladi poduzetnik je iz Varaždina!

Najbolji hrvatski mladi poduzetnik je iz Varaždina!

Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednik u 2024. godini je Varaždinac Dario Pocedulić iz Gornjeg Kućana! Odlučio je to stručni žiri na Šestom Međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu u sklopu kojeg se održao…
Novomarofski vijećnici prihvatili rebalans proračuna

Novomarofski vijećnici prihvatili rebalans proračuna

Jedna od središnjih tema jučer održane sjednice Gradskog vijeća Grada Novi Marof bio je rebalans gradskog proračuna koji je povećan za 5.719.000 eura i sada iznosi 22.141.500 eura. Od ukupnog…