Provjerite kako će na Sveta tri kralja raditi trgovine.  Šopingholičari, u Sloveniji nije praznik…

Provjerite kako će na Sveta tri kralja raditi trgovine. Šopingholičari, u Sloveniji nije praznik…

Na blagdan Sveta tri kralja većina će trgovina raditi skraćeno, dok će šoping-centri raditi prema redovnom radnom vremenu. Jedini izuzetak je Centar Kaptol u Zagrebu, koji neće raditi. S obzirom na to da su brojni građani najavili odlazak u šoping u Sloveniju, podsjećamo na to da u Sloveniji danas nije praznik te da sve radi normalno.

INTERSPAR hipermarketi će u petak 6. siječnja raditi prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 21 sat. Izuzetak su INTERSPAR hipermarket u Koprivnici i Slavonskom Brodu koji će na blagdan biti otvoreni od 8 do 18 sati, dok će u osječkom shopping centru Portanova INTERSPAR hipermarket biti zatvoren. SPAR supermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 8 do 14 sati. Iznimka su SPAR supermarket Martinkovac u Rijeci i SPAR supermarket u Supernova centru u Zadru koji će raditi od 8 do 21 sat. SPAR supermarketi na zagrebačkom Tuškancu i u Poreču na blagdan Sveta tri kralja neće raditi. Za svoju poslovnicu radno vrijeme možete provjeriti na poveznici.

Trgovine Konzuma, ovisno o lokaciji, radit će u petak prema prilagođenom radnom vremenu, a za onu najbližu radno vrijeme provjerite na njihovim internetskim stranicama. Prilagođeno će raditi i neke trgovine Studenca, a detalji se nalaze na povezniciPevexovi prodajni centri radit će u petak do 14 sati.

Lidlove i Kauflandove trgovine u petak će raditi prilagođeno. Neke trgovine radit će do 14 sati, dok će neke biti otvorene do 16, 18 ili 20 sati. Radno vrijeme poslovnica Lidla možete provjeriti na poveznici, kao i Kauflanda. Prilagođeno, po nedjeljnom radnom vremenu, radit će i Plodine, a radno vrijeme supermarketa možete vidjeti na njihovim internetskim stranicama. Metro će u petak biti zatvoren.

City Center one EastCity Center one West i City Center one Split radit će u petak do 21 sat, kao i West Gate, Arena Centar i Avenue Mall (izuzev Fine, pošte i OTP banke). Većina trgovina u Tower Centru Rijeka radit će do 21 sat, uz nekoliko izuzetaka. U centru Portanova Osijek trgovine neće raditi.

Foto: patthyfa

Povezane vijesti

Jedan veliki trgovački lanac ne radi na Badnjak!

Jedan veliki trgovački lanac ne radi na Badnjak!

Na Božić i Novu godinu neće raditi nijedan šoping-centar ni trgovina. Provjerite gdje možete obaviti kupovinu u ostalim danima tijekom blagdanskog tjedna. Pojedini trgovački lanci nisu objavili kako rade u vrijeme blagdana…
TRAŽI GA POLICIJA Ušao u trgovinu u Luminiju i napravio kaos

TRAŽI GA POLICIJA Ušao u trgovinu u Luminiju i napravio kaos

U ponedjeljak je u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu, nepoznati počinitelj je iz trgovine otuđio raznu odjeću, javili su danas iz PU varaždinske. Materijalna šteta procjenjuje se na više…
Sutra je Velika Gospa. Evo kako će raditi Lumini i ostale trgovine

Sutra je Velika Gospa. Evo kako će raditi Lumini i ostale trgovine

Sutra je Velika Gospa i mnoge trgovine neće raditi. Donosimo detalje o njihovom radnom vremenu Radno vrijeme trgovina Lidl je obavijestio svoje kupce da neće raditi tijekom blagdana Velike Gospe.…