Novi detalji užasa u Zagorju: U blizini je pronađena dječja deka. Tijelo mrtve bebe napale i životinje…

Novi detalji užasa u Zagorju: U blizini je pronađena dječja deka. Tijelo mrtve bebe napale i životinje…

Tijelo novorođenčeta pronađeno je u nedjelju u mjestu Hlevnica na području općine Đurmanec u Zagorju.

U Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj rekli su za DNEVNIK.hr kako je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja. Također, tijelo bebe upućeno je na obdukciju da bi se utvrdilo kako je umrla. 

“Tijelo je pronađeno oko podneva. Spol će biti poznat nakon obdukcije”, kratko je kazala Marijana Mužar, glasnogovornica PU Krapinsko-zagorske, te uputila apel građanima da im se jave ako raspolažu bilo kakvim informacijama o ovom događaju.

Dojavu je policija dobila od građana. Kako doznaje reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, u blizini je pronađena i dječja deka. I u utorak će na mjestu događaja biti policija, potražni psi, ali će im se priključiti i HGSS, izvijestio je Mikić u Dnevniku Nove TV. 

Strašni slučaj. Neki kažu da je to beba dva do tri dana stara”, kazala je sumještanka Mirjana.

Policija se raspituje o trudnicama koje su možda uočene u mjestu, a u tijeku je provjera na tom području kako bi se utvrdilo koje žene su imale kontroliranu trudnoću. Prema saznanjima jednog mještana, mrtvo novorođenče nađeno ja vani, na otvorenom, uz cestu.

Navodno su tijelo napale i životinje, doznaje Zagorje.com.

“Policija još uvijek slaže mozaik što se dogodilo. Novorođenče je bilo položeno na snijegu. Tražili su se tragovi koji bi mogli dati neke odgovore – je li možda netko donio bebu iz smjera šume ili je dovezena automobilom. Mještani su u šoku, ne pamte ovakvu tragediju”, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić oko 17 sati te istaknuo da je policija i dalje na terenu.

Povezane vijesti

Policija ulovila pijanog vozača već u 9,20 sati!

Policija ulovila pijanog vozača već u 9,20 sati!

U ponedjeljak oko 9,20 sati u Novakima kod Maruševca, policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao 61 – godišnjak pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,87 promila alkohola u krvi.…
Prijemom roditelja i novorođenih beba započelo obilježavanje Dana Općine Maruševec

Prijemom roditelja i novorođenih beba započelo obilježavanje Dana Općine Maruševec

Uoči blagdana svetog Jurja, zaštitnika Općine Maruševec u prostorijama Općine Maruševec načelnik Mario Klapša ugostio je roditelje i bebe koje su se rodile u posljednjih nekoliko mjeseci od zadnjeg primanja…
Policija izdala posebno upozorenje

Policija izdala posebno upozorenje

Dolaskom lijepog vremena započinju i poljoprivredni radovi te će na prometnicama tijekom narednih dana biti više traktora i radnih strojeva. Stoga pozivamo sve sudionike u prometu na pojačan oprez. Radi…