Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši

Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši

Nakon godišnje skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa, održana je dodjela priznanja za najbolje sportaše, ekipe i trenera.

Tako je za postignute rezultate u protekloj godini, za najboljeg sportaša proglašen Lovro Černi, član Grebengradskih streličara. Najuspješnija ekipa je ekipa Grebengradskih streličara (Černi, Gradiščak, Krizmanić) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu, a njihov trener Zoran Marenčić proglašen je najuspješnijim trenerom.

Posebno priznanje za uspjehe u sportu u prošloj godini dodijeljeno je Josipu Meštriću iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatnu plaketu istaknutih sportaša i sportskih djelatnika za predan rad dulje od 25 godina, uručena je Dragutinu Đakmancu i Vladimiru Vugeru.

Priznanje za životno djelo otišlo je u ruke dugogodišnjeg predsjednika i člana ŠRD Marof Slavka Maistera za predan rad u sportu više od 40 godina.

Nagrade je laureatima dodijelio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Mi kao Grad podupiremo sve vrste sportova i njihove natjecatelje, a to je i vidljivo i povećanim izdvajanjem sredstava za Zajednicu sportskih udruga Grada Novog Marofa. Na taj se način omogućuje klubovima i pojedincima da postižu dobre rezultate i razvijaju svoje sposobnosti. Ova dodjela dokaz je da za vrhunski sport i i izvanredne rezultate u Novom Marofu nema straha – poručio je Jenkač dodavši kako će Grad uvijek voditi brigu da sportaši imaju najbolje moguće uvjete za treniranje.

Povezane vijesti

Podjelom nagrada najboljima završila ovogodišnja Ljetna kros liga Prelog

Podjelom nagrada najboljima završila ovogodišnja Ljetna kros liga Prelog

Podjelom nagrada najboljima prošli je vikend završila ovogodišnja Ljetna kros liga Prelog. Šesnaesto izdanje ovog popularnog trkačkog natjecanja, održalo se u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, u ove godine osam natjecateljskih…
OPG Tanje Tomas Jukić ima najbolji eko proizvod

OPG Tanje Tomas Jukić ima najbolji eko proizvod

Ekološki sok od kruške Tanje Tomas Jukić iz Varaždina, vlasnice istoimenog OPG, odnio je pobjedu u projektu Zelena medalja – izbor najboljeg ekoproizvodača, koji provode 24 sata s partnerima. Ovu…
Evo tko će sve nastupiti na ovogodišnjem Špancirfestu

Evo tko će sve nastupiti na ovogodišnjem Špancirfestu

Još nas 48 dana dijeli do najiščekivanijeg događaja godine – jubilarnog, 25. Špancirfesta koji će biti održan od 18. do 27. kolovoza na najljepšoj pozornici na otvorenom, povijesnoj jezgri grada…